Ochrana a zpracování osobních údajů

 

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ventila vzduchotechnika s.r.o., se sídlem Světova 1041/9, Praha 8, 1800,

IČ: 24248339, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 197096 (dále jen „Správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

- jméno a příjmení

- název společnosti

- adresu

- e-mail

- telefonní číslo 

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresu, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky uživatele a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Správcem a Uživatelem.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním elektronicky na emailovou adresu ventila@ventila.cz, nebo písemně na adresu Ventila vzduchotechnika s.r.o., Světova 1041/9, Praha 8, 180 00.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel software/hardware Sunlight systems s.r.o.

b. Poskytovatel software/hardware iPodnik Cloud s.r.o.

c. Poskytovatel software STORMWARE s.r.o.

d. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět,

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

6. Naše webové stránky mohou využívat technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

VZDUCHOTECHNIKA PRAHA - Prodej, Servis a Montáž Sunlight systems - tvorba e-shopů